0
Your Cart
0
Your Cart

Handelsbetingelser

De gældende salgs- og leveringsbetingelser findes her på siden. Når du afgiver en ordre, modtager du automatisk en ordrebekræftelse med information om din ordre samt retur- og reklamationsrettigheder.

 Galleri Gilbert har til enhver tid ret til at ændre, udvide eller begrænse de tjenester, der leveres på denne hjemmeside. En service- eller salgsvare kan trækkes tilbage uden varsel eller kan være midlertidigt utilgængelig på grund af tekniske problemer.               

Priser

Alle priser er ved levering i Danmark og EU gældende udsalgspriser inkl. moms. Ved levering til adresser uden for EU fratrækkes momsen automatisk. Undtagelse; Ved levering til Norge til privatkunder (B2C) opkræves moms ved bestilling eller efter VOEC regler.

 

 

Fordele for virksomheder og institutioner

Har du som virksomhed eller offentlig institution et stort indkøb, kan vi give dig en fordelagtig rabat. Kontakt os på martin@gallerigilbert.dk for mere information.Betaling

Du kan vælge at betale på følgende måder:

Med kreditkort

 

Dankort, VISA / Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard / Eurocard, Maestro, Paypal, , ViaBill. Når du betaler med kort, hæver vi først beløbet på din konto, når dine varer er afsendt fra os.

 

Faktura kunde

Virksomheder og institutioner kan fungere som fakturakunde. Virksomheder med CVR-nummer og Institutioner med EAN-nummer kan foretage fakturering i indkøbskurven ved at vælge "fakturabetaling" og udfylde formularen.

 

Påmindelse Forsinket gebyr/rente

Betales ikke rettidigt efter faktura/kontoudtog, opkræves rykkergebyr 100 kr. pr. Såfremt der ikke betales efter 2. rykker, overskrides inkassokravet, og der pålægges gebyrer i henhold til lovgivningen.

 

Leveringsmetoder

Forsendelse i Danmark og udlandet.

For adresser i Danmark sender vi din ordre med Post Danmark, GLS, UPS med levering i enten pakkeshoppen eller på den angivne adresse.

Afhentes i butik

Du kan også vælge at afhente din ordre på Fotografit Langdalsvej 46, 1, DK-8200 Brabrand mellem 10-16, hvis du bestiller tid på info@Fotografi.eu.

 

Leveringstid

Leveringstiden er normalt max. 1-10 hverdage. Hvis leveringstiden er længere end dette, vil det fremgå af din ordre/ordrebekræftelse. Du modtager en e-mail, når din ordre er afsendt fra os.

 

Bemærk: Din ordre vil ikke blive afsendt, før den er færdig, medmindre andet er aftalt.

Det betyder, at vi venter på, at alle de bestilte varer kommer til vores lager, før vi afsender ordren. Derfor kan det være hurtigere for dig at afgive særskilte ordrer på varer, der er udsolgt eller har ukendt leveringstid. Tjek leveringstiden for hver vare. Vi sender dig en e-mail, når din ordre er afsendt.
Levering til udlandet

Bestiller du med levering til udlandet (uden for Danmark), vil din ordre blive afsendt inden for 1-10 hverdage, medmindre andet fremgår af ordren/ordrebekræftelsen. Desværre er vi ikke herre over de lokale leveringsbetingelser, så vi kan ikke love en bestemt leveringstid ved levering til udlandet.

 

Leveringsomkostninger

Afhenter du selv din ordre, er leveringen gratis.

Ønsker du varer leveret til en adresse, er leveringsgebyret pr. bestille:

International:

 

Bemærk! Ved levering uden for EU kan Toldvæsenet opkræve told og moms af forsendelsen. Fotografit er ikke ansvarlig for, om de nationale toldmyndigheder opkræver dette beløb eller ej. Nogle gange vil toldvæsenet opkræve beløbet fra transportøren, som derefter opkræver det af modtageren. For levering til Norge se prisafsnittet.

 

Retur- og fortrydelsesret

På varer giver Fotografit returret, hvis det meddeles 14 dage fra varens modtagelse og varerne returneres med kopi af faktura op til 14 dage herefter. Der gives ikke fortrydelsesret, hvis varen er brugt.

Hvis varen er brugt, foretager Fotografit en konkret vurdering af, hvad varen der er brugt, der kan sælges til en anden forbruger. Og eventuelt værdiforringelse returnerer ikke kunden.

 

Du kan fortryde et køb ved at returnere varen til:

Fragtomkostningen ved at returnere varen til Fotografit / Fotografit påhviler dig som forbruger. Hvis den returnerede vare opfylder kravene, vil du modtage en instruktion om det indbetalte beløb senest 14 dage efter modtagelsen af ​​varen.

 

Garanti

Du har to års garanti. Modtager du en forkert vare i forhold til din ordre eller beskadigede vare, skal du annoncere inden for rimelig tid efter, at du har konstateret manglen. Hvis du klager inden for 2 måneder, anses klagen for rettidig.

 

Klager kan indberettes på +45 70273015 eller via e-mail: info@Fotografit.eu. Du kan gøre brug af din reklamationsret ved at returnere varen eller møde op på vores fysiske adresse og annoncere der. Vi betaler dine fragtomkostninger, hvis vi har leveret en forkert eller beskadiget vare. Vi forbeholder os retten til at afhjælpe en mangel/erstatte med en ubeskadiget vare i stedet for at tilbagebetale købsprisen.

 

Det med småt

Når du handler med fysiske varer på www.Fotografi.eu eller www.Fotografit.de, gælder dansk købe- og aftalerets almindelige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området, dvs. primært købeloven og forbrugeraftaleloven.

 

Ansvarsfraskrivelse

Fotografit kan ikke holdes ansvarlig for andet end det der følger i henhold til gældende relevant lovgivning.

Der tages forbehold for prisfejl, udsolgte varer mv.

Ved prisfejl, udsolgte eller udløbne varer, nøglefejl eller force majeure forbeholder Fotografit sig ret til at annullere aftalen helt eller delvist eller udskyde leveringen.

Under force majeure omfatter arbejdskonflikter, krig eller militær indkaldelse, blokade, blokader, politisk uro, statslig indgriben af ​​enhver art, mangel på drivmiddel eller andre omstændigheder uden for Fotografens kontrol og påvirker vores evne til at opfylde leveringsforpligtelser.

Tvister

Enhver tvist mellem Fotografit og en erhvervsdrivende afgøres efter gældende retspraksis og de almindelige regler.

Håndtering af persondata

Udover disse salgs- og leveringsbetingelser gælder Fotografits persondatabetingelser også, når du handler på www.Fotografi.eu eller www.Fotografit.de. Du, som bruger og/eller erhvervsdrivende på hjemmesiden, er til enhver tid underlagt Fotografits gældende persondatalovgivning. Vilkår kan ændres uden varsel.

Ved at acceptere disse salgs- og leveringsbetingelser accepterer du også privatlivsbetingelserne for fotografering.