0
Your Cart
0
Your Cart

Handelsbetingelser

Galleri Gilbert
Bundgårdsvej 20
8450 Hammel
CVR nr.: DK 26811605
Email: martin@gallerigilbert.dk
Tlf: +4523800866

Kundeservice

Du kan kontakte Galleri Gilbert pr. mail på: martin@gallerigilbert.dk. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse indenfor 24 timer på alle hverdage.

Priser
Hos Galleri Gilbert er alle priserne i DKK. danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for varer der er udsolgte.

Betaling

Galleri Gilbert modtager online betalinger med Visa og Mastercard.
Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.
Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark – Kroner (DKK)
Galleri Gilbert benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol, hvilket betyder, din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.
Tidsrammen’s egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

Levering

Varen leveres efter nærmere aftale på den ønskede adresse inden for 10 dage, på et tidspunkt der passer kunden.

-Leveringsmetoder Forsendelse i Danmark og udlandet.
For adresser i Danmark sender vi din ordre med Post Danmark, GLS, UPS med levering i enten pakkeshoppen eller på den angivne adresse.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.
Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Galleri Gilbert i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, medmindre andet er aftalt. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.
Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.
Tidsrammen dækker ikke returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.
Ved returnering kontaktes virksomheden:

Galleri Gilbert
Bundgårdsvej 20
8450 Hammel
Email: martin@gallerigilbert.dk
TLF: +4523800866

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.
Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.
Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.
Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.
Ønske om brug af fortrydelsesret, skal gives besked på martin@gallerigilbert.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom. Det er ikke muligt at returnere varer på adressen.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores fortrydelsesformular.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Galleri Gilbert at vurdere varens stand.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.